Vader Piet Stam (77 jaar) Spreekt Koningin Beatrix toe tijdens haar bezoek aan Bejaardentehuis Almere.

door | jul 21, 2018 | Koninklijke familie

“Met grote dankbaarheid en vreugde zijn wij allen vervuld dat u op uw doorreis naar andere evenementen even in Opperdoes en in Huize Almere wilde aankomen. Dit wordt door ons buitengewoon gewaardeerd en als bewoner van Almere is aan mij de eer gegeven enkele worden tot u te spreken”. “Majesteit, het is voor ons als bewoners van dit bejaardencentrum een belevenis die wij niet licht zullen vergeten. Bejaardentehuizen zijn en blijven een zegen, want wat waren 50 jaren terug de problemen groot voor bejaarde mensen en nu, ja laat ik het zo uitspreken, dankzij de grote overheidssteun zijn deze huizen er gekomen en mogen wij allen dankbaar zijn, niet alleen in huize Almere maar in ons gehele Nederland. Ik weet dat ik kort moet zijn en daarom wil ik beeindigen met de bekende woorden: God, Nederland en Oranje. Dat wens ik u toe om daaruit en door dat geloof tot in lengte van jaren kracht en wijsheid te mogen ontvangen om Koningin van Nederland te mogen zijn”.

Translate ยป