Privacybeleid de Opperdoezerronde

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we zullen zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om gaan. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met Opperdoezerronde.com

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 29 december 2022.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

MTS Stam-Bakker gevestigd aan de Almereweg 16, 1674 PS Opperdoes, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Opperdoezerronde.com verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met Opperdoezerronde.com.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk maar aan jouw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres zijn persoonsgegevens.

Welke gegevens verwerken wij van jou, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Gegevens voor het verwerken van jouw bestelling Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorgadres(sen) en je telefoonnummer.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

U gegevens wordt niet gedeeld met derden.